Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.02.2021

На Луганщині взято під варту чоловіка, який до смерті побив пенсіонера битою

За процесуального керівництва Новоайдарського відділу Сєвєродонецької місцевої прокуратури Луганської області 26-річному чоловіку  повідомлено про підозру вчиненні умисного вбивства (ч. 1 ст. 115 КК України).

За даними слідства, 10 лютого 2021 року у с. Смолянинове підозрюваний  зустрів біля свого домоволодіння знайомого, з яким у нього були неприязні стосунки. Правопорушник дістав з автомобіля биту та завдав 61-річному чоловіку декілька ударів по ногах та тулубу, від чого останній втратив свідомість.

У подальшому нападник перетягнув потерпілого до його будинку та залишив, а сам зник з місця скоєння злочину. Того ж дня рідні виявили труп дідуся. Смерть останнього настала від численних переломів ребер та травматичного шоку.

Завдяки злагодженій роботі правоохоронців вбивцю затримано «по гарячих слідах».

Під час розгляду клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу процесуальним керівником доведено ризики, які дають підстави для попереднього ув’язнення зловмисника, у зв’язку з чим його взято під варту без можливості внесення застави.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні, яке здійснюється слідчими Щастинського районного відділу поліції ГУ Нацполіції в Луганській області, триває.

Довідково: санкція статті передбачає покарання від 7 до 15 років позбавлення волі.

 

Пресслужба Луганської обласної прокуратури

(за матеріалами Новоайдарського відділу Сєвєродонецької місцевої прокуратури)

 

кількість переглядів: 1119