Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.02.2021

Мешканця Новоайдарського району, який підозрюється в умисному вбивстві, взято під варту (ФОТО)

За процесуального керівництва Новоайдарського відділу Сєвєродонецької місцевої прокуратури Луганської області 43-річному  мешканцю  смт Новоайдар повідомлено про підозру у вчиненні умисного вбивства (ч. 1 ст. 115 КК України).

За даними слідства, вночі  21 лютого 2021 року під час перебування в одному з кафе селища між двома чоловіками виник конфлікт. Через деякий час він продовжився  надворі та переріс у бійку, під час  якої підозрюваний дістав ніж та вдарив ним потерпілого в область серця. Внаслідок отриманого ножового поранення останній помер на місці.

У подальшому правопорушник зник з місця скоєння злочину, а про подію повідомили друзі потерпілого, які знаходились неподалік.

У результаті невідкладних  першочергових слідчо-оперативних заходів  правоохоронці встановили обставини злочину та місцезнаходження причетної до його вчинення особи. Чоловіка було  затримано в порядку ст. 208 КПК України.

Новоайдарський районний суд Луганської області розглянув клопотання прокурора та обрав підозрюваному безальтернативний запобіжний захід – тримання під вартою.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні, яке здійснюється слідчими Щастинського районного відділу поліції Головного управління Нацполіції в Луганській області, триває.

За вчинене підозрюваному загрожує до 15 років позбавлення волі.

Пресслужба Луганської обласної прокуратури

(за матеріалами Новоайдарського відділу Сєвєродонецької місцевої прокуратури)

кількість переглядів: 1080