Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.03.2021

Взято під варту мешканця Сєвєродонецька, якого затримано при отриманні на пошті великої партії амфетаміну (ФОТО)

За процесуального керівництва Кремінського відділу Сєвєродонецької місцевої прокуратури 21-річному чоловіку повідомлено про підозру у придбанні та зберіганні психотропної речовини в особливо великому розмірі (ч. 3 ст. 309 КК України).

За даними слідства, 1 березня 2021 року мешканець міста Сєвєродонецьк отримав посилку з наркотоваром на поштовому відділенні в одному з населених пунктів району. При перевірці її вмісту виявлено та вилучено психотропну речовину – амфетамін –  загальною масою 400 грамів.

Правоохоронці викрили чоловіка «на гарячому» та затримали в порядку ст. 208 КПК України.

На даний час за принципової позиції прокурора Кремінським районним судом Луганської області до підозрюваного застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчими відділу поліції № 2 Сєвєродонецького районного управління поліції ГУ Нацполіції в Луганській області, оперативний супровід – Управлінням стратегічних розслідувань у Луганській області ДСР Нацполіції України.

За вчинене підозрюваному загрожує  від 5  до 8 років позбавлення волі.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається  невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Луганської обласної прокуратури

(за матеріалами Кремінського відділу Сєвєродонецької місцевої прокуратури)

кількість переглядів: 985