Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.04.2021

У Лисичанську керівника комунального підприємства притягнуто до адміністративної відповідальності за правопорушення, пов’язані з корупцією

За участі прокурора Лисичанської окружної прокуратури Луганської області судом розглянуто 4 протоколи про адміністративні правопорушення, пов’язані з корупцією, стосовно начальника комунального підприємства міста за фактами порушення вимог щодо запобігання та врегулювання  конфлікту інтересів (ч. 1, ч.  2 ст. 172-7 КУпАП).

У ході судового розгляду доведено, що упродовж 2019-2020 років посадовець, порушуючи вимоги ч. 1 ст. 28 Закону України «Про запобігання корупції», не вжив заходів щодо недопущення виникнення реального конфлікту інтересів, не повідомив керівництво міста про наявність вказаного конфлікту, а також прийняв рішення в його умовах – працевлаштував на підприємство батька та призначив йому грошову виплату.

Лисичанський міський суд Луганської області, підтримавши позицію прокуратури, притягнув вказану особу до адміністративної відповідальності та призначив йому покарання у вигляді штрафу – 3400 гривень.

Судове рішення набрало законної сили.

Пресслужба  Луганської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1125