Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.04.2021

До 8 років позбавлення волі засуджено мешканця Попасної, який до смерті забив свого знайомого

За підтримання публічного обвинувачення прокурорами Попаснянського відділу Лисичанської окружної прокуратури Луганської області визнано винним та засуджено до 8 років позбавлення волі 47-річного мешканця міста Попасна за заподіяння тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого (ч. 2 ст. 121 КК України).

У ході судового розгляду встановлено, що у вересні 2020 року  в  одному з дачних будинків садового товариства міста між засудженим та його знайомим виникла словесна перепалка. Під час конфлікту потерпілому завдано шість ударів кулаками в область грудної клітки, чим спричинено численні переломи ребер та травмування життєво важливих органів. Від отриманих тяжких тілесних ушкоджень чоловік помер на місці.

У ході судового розгляду прокурори надали суду беззаперечні докази вчинення обвинуваченим інкримінованого злочину, його вина повністю підтверджена висновками судових експертиз, показаннями свідків.

Лисичанський міський суд Луганської області, дослідивши матеріали, погодився з доводами сторони обвинувачення та призначив покарання у вигляді позбавлення волі.

Зазначимо, що це вже четверта судимість чоловіка.

Пресслужба Луганської обласної прокуратури

(за матеріалами Попаснянського відділу Лисичанської окружної прокуратури)

кількість переглядів: 1083