Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.04.2021

Мешканця Станиці Луганської вчергове засуджено за незаконний обіг наркотиків

Прокурорами Станично-Луганського відділу Щастинської окружної прокуратури Луганської області у суді доведено вину 40-річного місцевого мешканця у незаконному придбанні, виготовленні та зберіганні з метою збуту та збуті наркотичних  засобів, а також незаконному придбанні, виготовленні та зберіганні  наркотичних засобів без мети збуту ( ч. 2  ст. 307, ч. 1 ст. 309 КК України).

У ході судового розгляду встановлено,  що чоловік, раніше двічі судимий за злочини у сфері незаконного обігу наркотиків, систематично реалізовував на території населеного пункту ацетильований опій, що є особливо небезпечним наркотичним засобом, обіг якого заборонено.

Правоохоронці затримали наркоділка  у грудні 2020 року під час чергового  збуту місцевому мешканцю 0,2 г опію, за що він отримав 500 гривень.

Під час документування протиправної діяльності  також встановлено, що чоловік незаконно придбав майже 1 г екстракту канабісу та став  зберігати  наркотичний засіб за місцем свого проживання для особистого вживання.

Станично-Луганським  районним судом Луганської області, враховуючи позицію прокурора та визнання обвинуваченим своєї вини, його засуджено до 6 років 1 місяця позбавлення волі з конфіскацією всього належного майна.

Пресслужба Луганської обласної прокуратури

(за матеріалами Станично-Луганського відділу Щастинської окружної прокуратури)

 

 

кількість переглядів: 903