Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.04.2021

Микола Прибіга привітав дітлахів Луганщини з прийдешнім Великоднем (ФОТО)

Керівник Луганської обласної прокуратури Микола Прибіга напередодні Великодня завітав до малечі Луганського обласного будинку №2. Він передав працівникам закладу засоби гігієни, чаї для немовлят, фрукти, печиво, цукерки, а дітлахів пригостив традиційними великодніми солодощами – пасочками.

 

Також Микола Прибіга разом з керівником Сєвєродонецької окружної прокуратури Олександром Голубовим привітали з прийдешнім святом вихованців Сєвєродонецької обласної санаторної школи. Вони так само передали дітям солодощі та фрукти.

«Ми сьогодні тут, щоб привітати вас зі святом добра та радості, – з такими словами звернувся очільник прокуратури Луганщини до дітей. – Хочеться побажати вам  здоров’я та Божого благословення. Ви – наші діти. І я хочу, що ви знали, що прокуратура завжди буде вас підтримувати. Не тільки приходити в гості з подарунками, а й допомагати по життю».

Не залишилися поза увагою і юні спортсмени Лисичанської міської федерації футболу. Керівник обласної прокуратури разом зі своїм заступником Іваном Самсонюком  подарували дітям нову футбольну форму та солодкі  подарунки. У складі футбольної команди тренуються діти віком від 6 до 9 років.

«Бажаю вам гідно виступати на різноманітних футбольних змаганнях та турнірах», – зазначив Микола Прибіга.



 

Пресслужба Луганської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1345