Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.06.2021

Мешканця Лисичанська, який в вечірній час доби здійснив розбійний напад на жінку, взято під варту

За процесуального керівництва Лисичанської окружної прокуратури Луганської області повідомлено про підозру 50-річному місцевому мешканцю у вчиненні розбійного нападу (ч. 1 ст. 187 КК України).

За принципової позиції прокурорів Лисичанським міським судом Луганської області до підозрюваного застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Слідством встановлено, що 15 лютого 2021 року раніше судимий чоловік в вечірній час доби, переслідуючи потерпілу до місця проживання та вибравши зручний момент, напав на неї.  Приставивши  ножа їй до шиї, змусив віддати належні їй грошові кошти та ювелірні вироби, чим завдав потерпілій майнову шкоду у розмірі понад 4 тис. гривень.

Досудове розслідування здійснюється слідчими відділу поліції № 3 Сєвєродонецького районного управління поліції Головного управління Нацполіції  в Луганській області.

За вчинення злочину вказаній особі загрожує до 7 років позбавлення волі.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Луганської обласної прокуратури

(за матеріалами Лисичанської окружної прокуратури)

кількість переглядів: 986