Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.06.2021

Колектив прокуратури Луганщини висловлює глибокі співчуття з приводу смерті ветерана органів прокуратури Лілі Владимирової (ФОТО)

Вчора, 2 червня 2021 року, на 83-му році обірвалося життя колишнього прокурора, старшого радника юстиції та заслуженого юриста України Лілі Семенівни Владимирової

У Лілі Семенівни більше 45 років прокурорського стажу. Діяльність в прокуратурі Луганської області вона почала у серпні 1969 року. Займала посади помічника прокурора, прокурора відділу, старшого помічника прокурора області та начальника відділу.

Вона була порядною та чесною людиною, гідним професіоналом та вмілим керівником. Багато років очолювала профспілку працівників прокуратури Луганської області, її цінували та поважали в колективі.

За високі досягнення в професійній діяльності нагороджена медаллю «Ветеран праці», нагрудним знаком Федерації професійних спілок України «Профспілкова відзнака», орденом княгині Ольги III ступеня, нагрудним знаком «Почесний працівник прокуратури України», неодноразово заохочувалась Генеральним прокурором України та прокурором області.

Ліля Семенівна своїм професіоналізмом виховала не одне покоління майбутніх прокурорів. У наших серцях вона назавжди залишиться відкритою та добросердечною людиною зі стійким духом та відданістю справі служіння нашій державі, яка вміла орієнтуватись у складних ситуаціях і приймати правильні рішення.

Колектив органів прокуратури сумує з приводу смерті колеги і висловлює щирі співчуття родині та близьким. Вічна пам’ять!

Пресслужба Луганської обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 1035