Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.07.2021

Взято під варту неповнолітнього хлопця за вбивство односельця на Старобільщині (ФОТО)

За процесуального керівництва Новопсковського відділу Старобільської окружної прокуратури Луганської області повідомлено про підозру 16-річному підлітку в умисному вбивстві (ч. 1 ст. 115 КК України).

Слідством встановлено, що 27 червня 2021 року у селі Новобіла Старобільського району неповнолітній місцевий мешканець, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, під час сварки наніс 56-річному односельцю численні удари кулаками та ногами по життєво важливим органам. Від отриманих тілесних ушкоджень, множинних переломів та внутрішньої кровотечі потерпілий помер на місці.

У ході проведення слідчо-оперативних заходів правоохоронці встановили всі обставини події. Хлопця затримали у порядку ст. 208 КПК України.

За принципової позиції прокурорів 30 червня 2021 року Новопсковським районним судом Луганської області до підозрюваного застосовано безальтернативний запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування, яке проводиться слідчими відділу поліції №1 Старобільського районного управління поліції Головного управління Нацполіції в Луганській області, триває.

За вчинене підозрюваному загрожує до 15 років позбавлення волі.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається  невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Луганської обласної прокуратури

(за матеріалами Новопсковського відділу Старобільської окружної прокуратури)

кількість переглядів: 1384