Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.07.2021

У районі проведення ООС на Луганщині відбувся груповий етап турніру з мініфутболу на «Кубок Генпрокурора» (ФОТО)

У суботу, 3 липня 2021 року, на стадіоні «Колос» у смт Новоайдар Луганської області відбулися матчі групового етапу турніру з мініфутболу на «Кубок Генерального прокурора» серед працівників органів прокуратури України.

У змаганнях взяли участь футбольні збірні чотирьох обласних прокуратур: Полтавської, Сумської, Луганської та Харківської. Команди змагалися за вихід у фінальну частину турніру.

«Ми дуже раді вітати вас на Луганщині. Футбольний турнір на «Кубок Генпрокурора» згуртовує співробітників прокуратур різних регіонів, що дуже важливо у цей непростий для нашої країни та області час. Бажаю задоволення від сьогоднішньої гри, емоцій та перемоги», – звернувся до учасників турніру керівник Луганської обласної прокуратури Микола Прибіга.

Також футболістів привітав голова Луганської обласної федерації футболу, Новоайдарський селищний голова Ігор Шопін. Він подякував керівництву обласної прокуратури за те, що змагання проходять саме у Новоайдарі.

Учасники турніру продемонстрували яскраву гру та професійну майстерність. Наша команда здобула перемогу за результатами зіграних матчів з Сумщиною та Харківщиною.

У вирішальному матчі групового етапу турніру з мініфутболу зіграли футбольні команди Луганської та Полтавської обласних прокуратур. Запеклий поєдинок закінчився  з переможним для нашої команди рахунком 2:0.

По завершенню змагань Микола Прибіга  подякував футболістам за чесну  та яскраву гру, а вболівальникам – за палку підтримку команд протягом усієї гри.

Вітаємо нашу команду з перемогою та віримо  в її успіхи у подальшій боротьбі  за «Кубок Генерального прокурора».

Фінальна частина турніру відбудеться 17 липня 2021  року у м. Києві на футбольних майданчиках Федерації футболу.

Пресслужба Луганської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1027