Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.08.2021

Судитимуть наркоділка, який збував амфетаміну на території Сєвєродонецька

Сєвєродонецька окружна прокуратура Луганської області направила до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно місцевого мешканця за фактом незаконного придбання та зберігання з метою збуту психотропної речовини у великих розмірах (ч. 2 ст. 307 КК України).

За даними слідства, 54-річний чоловік придбав, перевіз та зберігав за місцем проживання для подальшого збуту психотропну речовину – амфетамін. Реалізація психотропа здійснювалася шляхом особистої зустрічі наркоділка з покупцями, передачі товару та отримання коштів.

У квітні 2021 року під час обшуку за місцем проживання обвинуваченого виявлено та вилучено 18  згортків із психотропною речовиною загальною масою понад 12 г для подальшої реалізації.

Чоловіка було затримано в порядку ст. 208 КПК України та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування у кримінальному провадження здійснювалося слідчими слідчого відділу Сєвєродонецького районного управління поліції Головного управління Нацполіції в Луганській області.

За протиправні дії обвинуваченому загрожує до 10  років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Примітка: відповідно до ч. 1 ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана  кримінальному покаранню, доки  її вину  не буде  доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Луганської обласної прокуратури

(за матеріалами Сєвєродонецької окружної прокуратури)

кількість переглядів: 971