Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.08.2021

На Луганщині викрито факт викрадення підземного трубопроводу зрошувальної системи (ФОТО)

За процесуального керівництва Троїцького відділу Сватівської окружної прокуратури задокументовано факт викрадення підземного трубопроводу зрошувальної системи біля села Красногригорівка Троїцької об’єднаної територіальної громади Сватівського району.

Під час огляду місця події виявлено рів серед поля, де знаходилася металева труба діаметром 70 см. На поверхні ґрунту знайдено частину  трубопроводу довжиною 195 м,  майже 50 м вже було вирізано.

Правоохоронці виявили працюючу спецтехніку та трьох осіб – водія екскаватора та робітників, які здійснювали порізку зрошувальної системи на метал.

З місця вчинення злочину вилучено екскаватор «Hitachi ZAXIS», 4 кисневі балони, балон з пропаном, газовий різак, лопату. До Троїцького районного суду Луганської області направлено клопотання про накладення арешту на все вищевказане майно.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2  ст. 185 КК України (крадіжка, вчинена за попередньою змовою групою осіб). Санкція статті передбачає до 5  років позбавлення волі.

Наразі слідчі та процесуальні дії тривають. Вирішується питання щодо повідомлення усім трьом громадянам про підозру. Також встановлюються інші причетні до вчинення злочину особи.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні проводиться слідчими відділення поліції № 2 Сватівського районного відділу поліції Головного управління Нацполіції в Луганській області.

Пресслужба Луганської обласної прокуратури

(за матеріалами Троїцького відділу Сватівської окружної прокуратури)

кількість переглядів: 1180