Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.08.2021

Керівник обласної прокуратури відзначив кращих працівників з нагоди Дня Незалежності України (ФОТО)

У Луганській обласній прокуратурі відбулися урочисті збори з нагоди Дня Державного прапора та Дня Незалежності України.

Керівник обласної прокуратури Микола Прибіга привітав колектив органів прокуратури регіону з державними святами. Він наголосив що Луганщина, як ніхто інший, знає ціну незалежності, адже на її території проливається кров українських захисників.

«Цими днями ми будемо відзначати важливі для нашої країни дати – День Державного прапора та 30-річчя Незалежності України. Те, що наша держава є вільною та суверенною – результат боротьби та тяжкої роботи мільйонів українців… Не виняток і працівники органів прокуратури, які стоять на сторожі законності, захищають права і свободи  громадян. На жаль, боротися за  незалежність ми продовжуємо і сьогодні», – зазначив Микола Прибіга.

Під час урочистого заходу кращих працівників органів прокуратури Луганщини нагороджено відомчими відзнаками Генерального прокурора та керівника Луганської обласної прокуратури за зразкове виконання службових обов’язків та бездоганну службу в органах прокуратури.

До Дня Незалежності України прокурори також отримали почесні грамоти та листи-подяки від голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації.


Пресслужба Луганської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1482