Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.08.2021

Колектив прокуратури висловлює глибокі співчуття з приводу смерті колишнього прокурора Луганської області Євгена Трубнікова

Сьогодні, 27 серпня 2021 року, пішов із життя колишній прокурор Луганської області, заслужений юрист України, державний радник юстиції 2 класу Євген Микитович Трубніков. Тяжка хвороба забрала його незадовго до 72-річчя.

Євген Микитович близько 40 років віддав служінню Закону, сумлінно і гідно працював на результат. Він розпочав свій трудовий шлях в органах прокуратури Луганщини у 1976 році слідчим прокуратури району міста Ворошиловграда. Займав посади прокурора Артемівського району міста Луганська, прокурора міста Луганська, начальника слідчого управління прокуратури Луганської області, начальника управління нагляду за додержанням законів органами, які проводять оперативно-розшукову діяльність, дізнання та досудове слідство прокуратури Луганської області, першого заступника прокурора Луганської області.

З грудня 2008 року по грудень 2010 року – прокурор Луганської області.

У пам’яті працівників органів прокуратури Луганської області він назавжди залишиться одним із найдосвідченіших, найбільш принципових, фахових прокурорів, порядною і привітною людиною.

Євгена Микитовича цінували та поважали в колективі як мудрого та вмілого керівника. Своїм професіоналізмом він виховав не одне покоління майбутніх прокурорів, підримував їх в роботі та по життю. Був людиною зі стійким духом та відданий служінню нашій державі.

Колектив органів прокуратури глибоко співчуває рідним і близьким Євгена Трубнікова. Вічна пам’ять і шана…

 

Пресслужба Луганської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1207