Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.08.2021

Костянтин Караман вшанував пам’ять загиблих захисників України (ФОТО)

Виконувач обов’язків керівника Луганської обласної прокуратури Костянтин Караман взяв участь в урочистостях з нагоди Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Заходи до пам’ятного дня розпочалися з відкриття меморіальної дошки загиблому військовослужбовцю 53-ї окремої механізованої бригади Сергію Левченку. Її встановили у приміщенні  загальноосвітньої школи №10  міста Сєвєродонецька, де він навчався.

Під час мітингу-реквієму присутні вшанували пам’ять загиблих військовослужбовців хвилиною мовчання та поклали квіти до пам’ятника генерал-майору Національної гвардії України Олександру Радієвському.

«Ми маємо згадати кожного, хто загинув за свою рідну землю, хто сьогодні боронить нашу державу в районі проведення операції Об’єднаних сил. Вони віддали за майбутнє України найцінніше – своє життя.  А те, що ми  готові  зробити заради держави,   залежить  тільки від нас самих. Вічна  пам’ять загиблим воїнам», –  закликав Костянтин Караман.

Відзначення Дня пам’яті та героїзму загиблих захисників України присвячено воєнним подіям на сході України, коли під час Іловайської операції українська армія зазнала найбільших втрат.

Пресслужба Луганської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1052