Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.09.2021

Керівник обласної прокуратури провів особистий прийом ув’язнених у Старобільському слідчому ізоляторі (ФОТО)

У четвер, 23 вересня 2021 року,  керівник Луганської обласної прокуратури Микола Прибіга здійснив візит до державної установи «Старобільський слідчий ізолятор» для проведення особистого прийому громадян.

Цього разу ув’язнені звернулися до керівництва обласного відомства щодо порядку й підстав умовно-дострокового звільнення, об’єднання кримінальних проваджень в одне судочинство,  заміни невідбутої частини покарання більш м’яким для тих, хто  залишений у СІЗО для робіт із господарського обслуговування, а також з інших питань.

Микола Прибіга надав ґрунтовні та змістовні відповіді з роз’ясненням вимог законодавства. У необхідних випадках структурним підрозділам обласної прокуратури доручено проведення перевірок, про результати яких громадяни будуть поінформовані у визначеному законодавством порядку.

За результатами візиту приділено увагу питанням охорони здоров’я в умовах карантину, належного матеріально-побутового забезпечення відповідно до вимог чинного законодавства та міжнародних стандартів.

Пресслужба Луганської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1013