Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.09.2021

Футбольна команда Луганської обласної прокуратури здобула перемогу у 1/8 фіналу турніру за «Кубок захисника України» (ФОТО)

Сьогодні, 25 вересня, на Київщині між командами Луганської та Івано-Франківської обласних прокуратур відбувся матч 1/8 фіналу турніру з футболу за «Кубок Захисника України» серед працівників органів прокуратури.

Гра видалася яскравою, цікавою та водночас дуже напруженою. Наша команда відкрила рахунок у першому таймі та забила два переможних голи у ворота футболістів Івано-Франківська. Запекле протистояння збірних обласних прокуратур у другій частині матчу закінчилося із рахунком 2:1.

По завершенню матчу команди подякували один одному за насичену гру та  потиснули руки, адже  головне –  це дружба, спорт та командний дух.

Здобувши перемогу на даному етапі змагань, футбольна збірна прокурорів Луганщини зустрінеться в чвертьфіналі турніру із колегами Рівненської обласної прокуратури.

Футбольний турнір за «Кубок Захисника України» проводиться щорічно з метою встановлення дружніх і ділових стосунків між прокуратурами різних регіонів України та задля популяризації здорового способу життя.

Вітаємо нашу команду та бажаємо подальших спортивних перемог!

Пресслужба Луганської обласної прокуратури

кількість переглядів: 903