Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.10.2021

Колектив глибоко співчуває з приводу смерті ветерана органів прокуратури Луганщини Сабіра Абашидзе

Сьогодні, 23 жовтня 2021 року, на 61-му році життя перестало битися серце  ветерана органів прокуратури Луганської області, старшого радника юстиції Сабіра Васіфовича Абашидзе.

Майже 30 років він віддав кропіткій роботі в органах прокуратури Луганщини. Завжди відзначався високим професіоналізмом і компетентністю, грамотністю та освіченістю, працелюбністю, прийняттям мудрих та виважених рішень. Був людиною зі стійким духом та відданим служінню нашій державі.

Свій професійний шлях Сабір Васіфович розпочав у 1986 році стажистом помічника прокурора Новопсковського району. Працював  заступником начальника слідчого відділу  прокуратури Луганської області, прокурором Ленінського району міста Луганськ. Із 2006  по 2015 роки займав керівні посади  структурних підрозділів  прокуратури Луганщини.

За сумлінну працю, належне виконання службових обов’язків, оперативність у роботі неодноразово заохочувався Генеральним прокурором України. Почесний працівник  прокуратури України.

У цей нелегкий час висловлюємо щирі співчуття родині та близьким, сумуємо разом з вами та підтримуємо у годину скорботи.

Вічна пам’ять і шана…

Пресслужба Луганської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1039