Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.10.2021

В окружних прокуратурах Луганської області призначено нових керівників шістьох територіальних відділів (ФОТО)

Керівник Луганської обласної прокуратури  Микола Прибіга представив нових начальників шістьох відділів, що входять до структури окружних прокуратур та поширюють свою юрисдикцію на територіальні громади у межах новостворених районів Луганщини.

Представлення колективу новопризначених після завершення реформи органів прокуратури  керівників територіальних підрозділів відбулося за участі  правоохоронних органів та місцевої влади.

Так, у  Старобільській окружній прокуратурі призначено начальника Новопсковського відділу –  Миколу Сичова  та Марківського відділу – Світлану Трифонову. Сватівська окружна прокуратура також отримала два призначення: Троїцький відділ  очолив  Дмитро Надрага,  Білокуракинський відділ –  Ігор Ніколаєв.

Крім того, призначено  начальників  Попаснянського відділу  Лисичанської окружної прокуратури  – Ігоря Коваленка та Станично-Луганського  відділу Щастинської окружної прокуратури – Даниїла Рабочого.

Микола Прибіга  відзначив високий рівень професіоналізму нових керівників,  сумлінне виконання службових обов’язків, їх багаторічний досвід,  у тому числі на адміністративних посадах. 

«Певен, що вам вдасться якісно організувати роботу, належно виконувати покладені на органи прокуратури функції, сприяти дотриманню конституційних прав та свобод громадян та законності.  Ви добре обізнані в проблематиці  на ввірених територіях, адже усі є луганчанами і довгий час працюєте в органах прокуратури», ­ –  зазначив керівник обласної прокуратури. 

Він побажав начальникам тервідділів плідної праці, сил та наснаги, результатів системної та ефективної роботи.

Довідково:

Микола Миколайович Сичов народився у 1973 році у селі Тополі Троїцького району Луганської області. Усю трудову діяльність  працював у прокуратурі Новопсковщини  -  на різних посадах прокурорської діяльності, у тому числі  на адміністративних.

 

 

 

 

 

Світлана Леонідівна Трифонова народилася у 1980 році у місті Артемівськ Перевальського району Луганської області. В органах  прокуратури  – з 2006  року. Обіймала посади помічника прокурора,  прокурора та старшого прокурора. У 2018-2021 роках  –  заступник начальника Білокуракинського відділу Старобільської місцевої прокуратури.  З березня 2021  року працює у Марківському відділі Старобільської окружної прокуратури.

 

 

 

 

Дмитро Олександрович Надрага народився у 1990 році у селищі Кабичівка Марківського району Луганської області. Розпочав роботу в органах прокуратури Луганської області у 2012 році. Із 2016 по 2020 роки –  заступник начальника Міловського відділу Старобільської місцевої прокуратури. Пізніше очолював Сватівський відділ,  продовжив роботу заступником начальника Міловського відділу. Після реформування місцевих прокуратур працює в Троїцькому відділі Сватівської окружної прокуратури.

 

 

 

Ігор Олександрович Ніколаєв народився у 1986 році у місті Кремінна Луганської області. Розпочав трудову діяльність в органах прокуратури у 2008 році на посаді  помічника  прокурора Старобільського району.  Обіймав посади прокурора відділу прокуратури Луганської області, у 2015-2017  роках –  начальника Біловодського та Білокуракинського відділів Старобільської місцевої прокуратури.  З березня 2021 року працює в Білокуракинському відділі Старобільської окружної прокуратури.

 

 

 

Даниїл Анатолійович Рабочий народився у 1977 році у селищі Юр’ївка Лутугинського району Луганської області. В органах прокуратури – з 2019 року та весь цей час присвятив роботі  в Станично-Луганському районі.   Обіймав посади прокурора Луганської місцевої прокуратури № 2,  з березня 2021 року – прокурора Станично-Луганського відділу Щастинської окружної прокуратури.

 

 

 

 

 

Ігор Володимирович Коваленко народився у 1982 році у місті Дзержинськ Донецької області. У 2004-2011 роках працював прокурором на Донеччині.  Його професійний шлях продовжився на посаді  прокурора відділу  слідчого управління прокуратури Луганської  області.  Із вересня 2011 по 2021  роки  –  заступник начальника  міста Рубіжне та заступник начальника Рубіжанського відділу.  У Попаснянському відділі Лисичанської окружної прокуратури працює з березня 2021 року.

 

 

 

 

Пресслужба Луганської обласної прокуратури

   

кількість переглядів: 1903