Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.10.2021

Смертельне ножове поранення у серце – мешканка Білолуцької територіальної громади постане перед судом

Прокурорами Новопсковського відділу Старобільської окружної прокуратури Луганської області направлено до суду обвинувальний акт стосовно 46-річної мешканки Білолуцької територіальної громади Старобільського району  за фактом умисного вбивства  (ч. 1 ст. 115  КК України).

За даними слідства, 24 серпня 2021 року, ввечері, між обвинуваченою та її знайомим під час спільного вживання алкогольних напоїв сталася сварка. У ході конфлікту жінка умисно завдала потерпілому ножове поранення в серце, внаслідок чого він помер на місці.

З метою приховання вчинення злочину,  обвинувачена наступного дня, вночі, вивезла тіло потерпілого до річки, де його через виявили місцеві мешканці та повідомили правоохоронцям.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалося слідчими відділу поліції № 1 Старобільського районного управління поліції Головного управління Нацполіції в Луганській області.

За вказаний особливо тяжкий злочин передбачено до 15 років позбавлення волі.

Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається  невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Пресслужба Луганської обласної прокуратури

(за матеріалами Новопсковського відділу Старобільської окружної прокуратури)

 

кількість переглядів: 1034