Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.10.2021

Прокуратура попередила незаконне вибуття 9 млн грн за укладеним договором на ремонт теплової мережі у місті Щастя

Щастинською окружною прокуратурою Луганської області у судовому порядку попереджено незаконне вибуття бюджетних коштів у сумі 9 млн грн  під час публічної закупівлі  робіт з капітального ремонту теплової мережі у місті Щастя.

Встановлено, що у червні 2021 року міська військово-цивільна адміністрація провела відкриті торги з порушенням вимог  законодавства  у сфері публічних закупівель.

Підставою для звернення окружної прокуратури до суду стало укладення договору за відсутності у товариства з обмеженою відповідальністю необхідного обладнання, укомплектованого штату спеціалістів та дозвільних документів на виконання робіт, визначених договором.

Вказані обставини могли призвести до виконання робіт неналежної якості, виникненню аварійних ситуацій, що створило б загрозу життю та здоров’ю місцевого населення, а також нераціонального використання бюджетних коштів.

Після звернення прокуратури до Господарського суду Луганської області сторони розірвали оскаржуваний договір, що унеможливило незаконне витрачання бюджетних коштів.

Пресслужба Луганської обласної прокуратури

(за матеріалами Щастинської окружної прокуратури)

кількість переглядів: 1254