Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.10.2021

Молодика зі Старобільщини, якого підозрюють у хуліганстві, взято під цілодобовий домашній арешт (ФОТО)

За клопотанням, погодженим Старобільською окружною прокуратурою Луганської області, судом застосовано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту до 31-річного місцевого мешканця, який підозрюється у жорстокому побитті чоловіка громадському місці.

Наразі дії підозрюваного кваліфіковано як хуліганство із застосуванням предмета, спеціально пристосованого для нанесення тілесних ушкоджень (ч. 4 ст. 296 КК України).

За даними слідства, приблизно опівночі 18 жовтня 2021 року у центрі міста Старобільськ в нетверезій компанії, яка їхала в автомобілі та зупинилася біля місцевого магазину, між двома чоловіками стався конфлікт. Підозрюваний штовхнув потерпілого, від чого останній впав на асфальтоване покриття. Продовжуючи свої  злочинні дії, нападник зачепив буксирувальний трос до одягу чоловіка та почав тягнути, але трос відірвався.

У подальшому підозрюваний зухвало побив постраждалого, нанісши численні удари кулаками та ногами у взутті по голові. Свідком інциденту була третя особа з компанії, яка намагалася зупинити правопорушника.

За процесуального керівництва окружної прокуратури подальше досудове розслідування проводиться слідчим відділом Старобільського районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Луганській області в Луганській області.

За вчинення злочину підозрюваному загрожує від 3 до 7 років позбавлення волі.

Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Луганської обласної прокуратури

(за матеріалами Старобільської окружної прокуратури)

 

кількість переглядів: 1343