Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.11.2021

Начальника одного з відділів Луганської ОДА притягнуто до адмінвідповідальності за правопорушення, пов’язані з корупцією

За участю Луганської обласної прокуратури судом розглянуто два протоколи про адміністративні правопорушення, пов’язані з корупцією, стосовно одного з начальників відділу Департаменту житлово-комунального господарства Луганської обласної державної адміністрації за фактом порушення вимог щодо входження до виконавчого органу підприємства, що має на меті одержання прибутку (ч. 2 ст.172-4 КУпАП).

У судовому засіданні доведено, що вказана особа, яка займає відповідальне становище, майже півроку після прийняття на державну службу обіймала посаду директора на двох приватних підприємствах, що заборонено вимогами Закону  України «Про запобігання корупції».

Сєвєродонецький міський суд Луганської області погодився з обґрунтованою позицією прокурора, визнав посадовця винним у вчиненні пов’язаних з корупцією адмінправопорушень та застосував до нього стягнення у виді штрафу – 5100 гривень.

Судове рішення набрало законної сили.

Пресслужба Луганської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1443