Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.11.2021

Мешканець Сватового, якого затримано на збуті канабісу, перебуватиме під вартою (ФОТО)

Луганська обласна прокуратура довела у суді підстави для застосування запобіжного заходу  у вигляді тримання під вартою до мешканця міста Сватове, який розповсюджував особливо небезпечного наркотичний засіб.

За даними слідства, для незаконного отримання прибутку  45-річний чоловік налагодив продаж канабісу. З метою конспірації своєї злочинної діяльності він реалізовував наркотичний засіб у віддаленому від місця проживання населеному пункті.

Правоохоронці задокументували декілька фактів збуту канабісу у місті Кремінна загальною масою  майже півкілограма, за що фігурант отримав 20 тис. гривень. Під час останньої передачі наркотовару покупцю «з рук в руки» правопорушника затримали у порядку ст. 208 КПК України. У ході санкціонованого  обшуку житла затриманого вилучено наркотичний засіб та кошти, отримані від його збуту.

Чоловіку повідомлено про підозру у незаконному придбанні, зберіганні, перевезенні з метою збуту та збуті особливо небезпечного наркотичного засобу, вчинених повторно (ч. 2 ст. 307 КК України).

Заходи з документування протиправної діяльності здійснювалися прокурорами спільно з оперативними співробітниками Управління карного розшуку та слідчими слідчого управління Головного управління Нацполіції в Луганській області.

Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Луганської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1019