Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.12.2021

Працівників органів прокуратури Луганщини привітали з професійним святом (ФОТО)

У Луганському обласному академічному українському музично-драматичному театрі відбулися урочистості з нагоди Дня працівників прокуратури  та 30-річчя прокуратури України.

З професійним святом працівників  органів прокуратури Луганщини вітали керівництво обласної та місцевої влади, судів, правоохоронних органів та  силових структур регіону.

У вітальному слові керівник Луганської обласної прокуратури Микола Прибіга подякував колективу за наполегливу та плідну роботу, а також  внесок кожного прокурора у розвиток прокуратури.

«За три десятки років прокуратура незалежної України пройшла процес становлення, стала потужною інституцією, яка працює для довіри людей та в інтересах суспільства. Два останні роки тривала реформа. Прокуратура  трансформується, але прокурор завжди був і буде координатором правоохоронної діяльності, надійним гарантом законності, – зазначив Микола Прибіга. – Пишаюся тим, що сьогодні очолюю обласну прокуратуру. Для мене велика честь працювати на благо рідної Луганщини. Дякую прокурорам за професійність та командну роботу. Бажаю приймати виважені та правильні рішення, проявляти прокурорську принциповість та наполегливість».

З визначною датою та професійним святом привітав колектив органів прокуратури голова  Луганської обласної державної адміністрації-керівник обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай.

«Луганська область – один з найважчих регіонів в державі. Немає такого напряму роботи, на який би  не вплинула російська збройна агресія. Попри труднощі та виклики, які постають перед нами, потрібно робити одну важливу спільну  справу  – розвивати  Луганщину, – зазначив він. – Ветерани органів прокуратури свого часу закладали фундамент. Вже на ньому колектив, який працює сьогодні, розбудовує прокуратуру. Вітаю вас з професійним святом! Бажаю ніколи не опускати руки та впевнено рухатися вперед».

Зі словами привітань до присутніх також звернувся командувач операції Об’єднаних сил Олександр Павлюк: «Хочу подякувати вам за правильні рішення, патріотизм та стійкість. Впевнений, що тільки разом ми переможемо, тільки при об’єднанні зусиль  усіх силових структур в країні запанує мир,  ми зможемо поставити українські прапори на наших кордонах».

За вагомі особисті досягнення та зразкове виконання службових обов’язків, ініціативність у роботі працівників органів прокуратури Луганщини нагороджено відомчими відзнаками Генерального прокурора та керівника обласної прокуратури. Ветеранів органів прокуратури також нагородили подяками.

Крім того, прокурорам вручено відзнаки, грамоти та подяки від облдержадміністрації, правоохоронних органів та силових структур  Луганської області. З нагоди професійного свята двоє працівників обласної прокуратури отримали ордери на службове житло.


 

Пресслужба Луганської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1846