Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.12.2021

Окружні прокуратури Луганщини поповнили 28 новопризначених прокурорів (ФОТО)

У Луганській обласній прокуратурі відбулося урочистосте складання Присяги прокурора 28 новими прокурорами окружних прокуратур.

Їх призначено керівником Луганської обласної прокуратури за результатами проходження конкурсу з добору на зайняття вакантних посад прокурорів. Прокурорські ряди поповнили юристи за фахом та стажем роботи в галузі права не менше двох років.

Так, у Лисичанській окружній прокуратурі розпочинають роботу 11 прокурорів, у Сватівській – сім, у Сєвєродонецькій – п’ять, у Щастинській – три, у Старобільській – два.

Кожен прокурор присягнув вірно служити українському народові та державі, сумлінно виконувати свої службові обов’язки, тим самим сприяти утвердженню верховенства права та законності.

З призначенням на посади прокурорів привітав керівник Луганської обласної прокуратури Микола Прибіга: «Це дуже важливий крок для кожного з вас. Бажаю, щоб ви стали справжніми прокурорами, змогли реалізувати свій потенціал та знання на обраному професійному шляху. Школа прокуратури Луганщини є  дуже сильною, тому сьогодні ваше завдання – навчатися, напрацьовувати досвід, завойовувати  довіру людей і виправдовувати її».

З вітальним словом до прокурорів також звернулися керівники окружних прокуратур  Луганської області, які побажали успіхів, орієнтували на професійну та гідну роботу.


Пресслужба Луганської обласної прокуратури

кількість переглядів: 868