Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
09.12.2021

Призначено нового керівника Старобільської окружної прокуратури (ФОТО)

8 грудня 2021 року керівник Луганської обласної прокуратури Микола Прибіга представив колективу Старобільської окружної прокуратури Луганської області нового керівника – Сергія Попова.

На адміністративну посаду його призначено наказом Генерального прокурора.

«Основне завдання прокуратури – підвищувати довіру людей та захищати громадян від протиправних посягань. Сергій Васильович працює в органах прокуратури вже 20 років, тому  професійності та досвіду йому не позичати. Впевнений, що колектив окружної прокуратури й надалі буде тримати високий показник у роботі, ефективно та гідно виконуватиме свої обов’язки», – наголосив у вітальному слові Микола Прибіга.

Новопризначеного керівника окружної прокуратури представили за участі представників правоохоронних органів  району та місцевої влади.

Додамо, що окружна прокуратура поширює свою юрисдикцію на територію Старобільського району. До її складу входять Біловодський, Марківський, Міловський та Новопсковський відділи.

Довідково: Сергій Васильович Попов народився у 1975 році у селі Лопаскіне Слов’яносербського району Луганської області. В органах прокуратури працює з 2002 року. За цей час обіймав різні посади в органах прокуратури Луганщини, у тому числі прокурора Станично-Луганського району, прокурора Жовтневого району міста Луганськ, заступника прокурора Луганської області. До призначення на посаду керівника Старобільської окружної прокуратури працював прокурором відділу організації і забезпечення підтримання обвинувачення у суді Луганської обласної прокуратури.

Пресслужба Луганської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1441