Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.01.2022

На Луганщині наркокур’єр постане перед судом

Прокурори Луганської обласної прокуратури направили до суду обвинувальний акт стосовно мешканця м. Сєвєродонецьк за фактом незаконного придбання, зберігання  та перевезення з метою збуту, а також незаконного збуту наркотичних засобів та психотропних речовин.

За даними слідства, 38-річний чоловік, що працював у місцевій службі таксі, налагодив схему розповсюдження серед своїх клієнтів «наркотоварів».

У ході проведення оперативних закупок протягом 2021 року правоохоронці задокументували продаж наркоторговцем особливо небезпечних наркотичних засобів та психотропних речовин – канабісу та PVP на суму майже 10 тисяч гривень.

Крім того, під час санкціонованого обшуку за місцем проживання чоловіка виявлено та вилучено психотропну речовину – амфетамін, яку він зберігав з метою подальшого збуту.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалось Слідчим управлінням Головного управління Нацполіції в Луганській області.

За вчинене чоловіку загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Пресслужба Луганської обласної прокуратури

кількість переглядів: 916