Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.01.2022

Чиновник облавтодору «погорів» на хабарі (ФОТО)

За процесуального керівництва Старобільської окружної прокуратури Луганської області співробітники правоохоронних органів викрили директора однієї з філій державного автодорожнього підприємства Луганщини на одержанні неправомірної вигоди.

За даними слідства, керівник установи отримав від представника фермерського господарства «відкат» за безперешкодне укладання договору оренди та передачу спецтехніки  підприємства для проведення господарських робіт на земельній ділянці.

Під час одержання грошових коштів посадовця затримали в порядку ст. 208 КПК України.

Наразі правоохоронці повідомили чоловіку про підозру та вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчими відділення поліції № 1 Старобільського районного управління поліції Головного управління Нацполіції в Луганській області, оперативний супровід – Управління стратегічних розслідувань в Луганській області Департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України.

За вчинене чоловікові загрожує тюремний строк до чотирьох років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Луганської обласної прокуратури

(за матеріалами Марківського відділу

Старобільської окружної прокуратури)

кількість переглядів: 1001