Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
09.02.2022

Зухвало побив дівчат-підлітків – підозрюється мешканець Лисичанська

За процесуального керівництва Лисичанської окружної прокуратури Луганської області правоохоронці повідомили про підозру місцевому мешканцю за фактом хуліганства із застосуванням предмета, спеціально пристосованого для нанесення тілесних ушкоджень.

За даними слідства, у лютому 2022 року раніше судимий 29-річний чоловік перебував у нелюдному місці поблизу водойми у пошуках металу. Досліджуючи місцевість, підозрюваний зустрів двох неповнолітніх дівчат та став «чіплятися» до них з питаннями. Після цього чоловік, використовуючи лопату, почав бити потерпілих по голові та тілу її металевою частиною. Дівчата врятувалися та повідомили правоохоронні органи.

Поліцейські затримали особу по «гарячих слідах» у порядку ст. 208 КПК України. Наразі за принципової позиції прокурорів Лисичанський міський суд Луганської області обрав до підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

У ході проведених обшуків за місцем мешкання чоловіка правоохоронці виявили та вилучили знаряддя вчинення злочину.

Досудове розслідування здійснюється слідчими відділу поліції № 3 Сєвєродонецького районного управління поліції Головного управління Нацполіції в Луганській області.

Фігуранту загрожує покарання до 7 років позбавлення волі.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Пресслужба Луганської обласної прокуратури

(За матеріалами Лисичанської окружної

прокуратури Луганської області)

кількість переглядів: 4106