Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.02.2022

Не менше п’яти ножових ударів у шию – взято під варту мешканця Луганщини

За процесуального керівництва прокурорів Станично-Луганського відділу Щастинської окружної прокуратури Луганської області співробітники правоохоронних органів повідомили про підозру 66-річному чоловіку за фактом умисного вбивства (ч. 1 ст. 115  КК України).

За даними слідства, 31 січня 2022 року, перебуваючи за місцем мешкання родини у смт Станиця Луганська Луганської області у ході вживання спиртних напоїв між чоловіками виник конфлікт, що переріс у сутичку.

Господар будинку взяв кухонний ніж та став наносити свояку проникаючі удари в область шиї. Від отриманих колото-різаних поранень чоловік помер на місці. Після розправи підозрюваний переніс тіло загиблого до покинутого будинку навпроти, де його й залишив.

Повернувшись, дружина не застала вдома брата та звернулася до поліції.

За результатами проведення першочергових слідчих (розшукових) дій правоохоронці затримали підозрюваного у порядку ст. 208 КПК України.

Наразі Станично-Луганський районний суд Луганської області обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Досудове розслідування здійснюється слідчими відділення поліції № 1 Щастинського районного відділу поліції Головного управління Нацполіції в Луганській області.

За вчинене фігуранту загрожує тюремний строк до 15 років.

Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції  України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Пресслужба Луганської обласної прокуратури

(За матеріалами Станично-Луганського відділу

Щастинської окружної прокуратури Луганської області)

кількість переглядів: 7161