Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.04.2023

Викрито чотирьох правоохоронців-зрадників з Луганщини

За процесуального керівництва Луганської обласної прокуратури повідомлено про підозру чотирьом колишнім поліцейським у державній зраді (ч. 2 ст. 111 КК України).

За даними слідства, у березні 2022 року після повномасштабного вторгнення рф на територію України, четверо правоохоронців з Луганщини пішли на співпрацю з окупантами.

Так, старший дільничний офіцер поліції сектору превенції Старобільського РУП ГУНП в Луганській області розпочав «службу» в так званому «міловському рввс мвс лнр», інспектор з кадрового забезпечення Старобільського РУП ГУНП в Луганській області та поліцейський конвойної служби ГУНП в Луганській області – «новопсковському рввс мвс лнр» та старший інспектор-черговий ізолятору тимчасового тримання ГУНП в Луганській області – «біловодського рввс мвс лнр» та склали присягу на вірність ворогу.

Наразі правоохоронців оголошено у розшук.

Спеціальне досудове розслідування здійснювали слідчі територіального управління ДБР, розташованого у м. Краматорську, за оперативного супроводу Луганського управління ДВБ Нацполіції України.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Пресслужба Луганської обласної прокуратури

кількість переглядів: 737