Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.12.2019

Заступник Генерального прокурора Гюндуз Мамедов представив колективу прокуратури Луганської області нового керівника

У понеділок, 2 грудня 2019 року, заступник Генерального прокурора Гюндуз Мамедов офіційно представив нового прокурора Луганської області – Олексія Ляшенка.
Звертаючись до колективу прокуратури області, Гюндуз Мамедов наголосив: «Нам потрібна спільна робота і принципова позиція щодо боротьби із злочинністю з усіма органами правопорядку. Це і є запорукою результату. Неприйняття корупції, дотримання законодавства, чесність та порядність – це ознаки тих правоохоронних органів, яким довіряє суспільство». Він додав, що новий очільник добре знає регіон та його специфіку.

Окремо Гюндуз Мамедов зазначив,  що одним із ключових викликів для України є збройний конфлікт на Сході. Саме тому в Генеральній прокуратурі був створений Департамент нагляду у кримінальних провадженнях щодо злочинів, вчинених в умовах збройного конфлікту. І в цьому контексті якісне документування та фіксування воєнних злочинів вкрай необхідне при формуванні доказової бази для Міжнародного кримінального суду та національних судів. Тому в прокуратурах Луганської та Донецької областей будуть створені відповідні управління. У Луганській області на цьому напрямі з сьогоднішнього дня працюватиме Костянтин Караман.

Зі свого боку Олексій Ляшенко подякував керівництву Генеральної прокуратури за довіру та наголосив, що основним завданням діяльності прокуратури Луганської області буде повернення довіри суспільства до прокуратури та створення умов, за яких кожен мешканець Луганщини буде почувати себе захищеним.
Від імені Генерального прокурора Гюндуз Мамедов до професійного свята – Дня працівників прокуратури – нагородив співробітників регіональної прокуратури відзнаками за сумлінну працю і високий професіоналізм.

Довідково: Олексій Сергійович Ляшенко народився 21 березня 1985 року в м. Харків. В органах прокуратури працює з 2007 року. З травня 2017 року обіймав посаду військового прокурора Луганського гарнізону Об’єднаних сил. Є учасником бойових дій.
Прес-служба прокуратури Луганської області

кількість переглядів: 1544