Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.12.2017

Наказ про внесення змін до регламенту прокуратури області від 28.02.2017 № 125

 
 
ПРОКУРАТУРА ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
 
НАКАЗ № 125
 
 
 28 грудня 2017 року                                                                                    м. Сєвєродонецьк
 
Про внесення змін до Регламенту прокуратури Луганської області, затвердженого наказом прокуратури Луганської області від 28.02.2017 № 16
 
З метою удосконалення організації роботи, керуючись ст. ст. 11, 17 Закону України «Про прокуратуру»,
НАКАЗУЮ:
 
1. Внести наступні зміни до Регламенту прокуратури Луганської області (далі – Регламент):
1) пункт 1.9 Регламенту викласти у такій редакції:
«Проекти наказів щодо заохочення за конкретні результати роботи працівників регіональної прокуратури і місцевих прокуратур готуються структурними підрозділами, та подаються на підпис прокурору області після погодження з відповідними заступниками прокурора області та начальником відділу роботи з кадрами». 
2) у пункті 1.11 Регламенту викласти у такій редакції:
«Відділ роботи з кадрами невідкладно доводить до відома першого заступника і заступників прокурора області, керівників самостійних структурних підрозділів та керівників місцевих прокуратур про зміни у структурі органів прокуратури області, призначення, переміщення керівних кадрів».
3) пункт 2.4 Регламенту доповнити абзацом другим наступного змісту:
«Оригінали посадових інструкцій державних службовців упродовж п’яти днів після їх затвердження передаються до кадрового підрозділу».
4) пункт 3.16 Регламенту викласти у такій редакції:
«Оригінали документів щодо проведення стажування (план, характеристика, протокол оперативної наради) не пізніше п’яти днів після його завершення передаються до відділу роботи з кадрами».
5) абзац перший пункту 6.6 Регламенту виключити.
6) абзац перший пункту 7.7 Регламенту викласти у такій редакції:
«Матеріали (доповідні записки, довідки, аналізи, узагальнення, списки запрошених осіб, інші документи та проекти постанов координаційних нарад) готуються працівниками структурного підрозділу прокуратури області, відповідального за проведення координаційної чи іншої спільної наради, з урахуванням пропозицій інших задіяних самостійних підрозділів прокуратури області  та правоохоронних органів».
7) пункт 7.8 Регламенту викласти у такій редакції:
«Відповідальний структурний підрозділ забезпечує участь у нараді запрошених осіб, організовує реєстрацію її учасників та запрошених».
8) абзац другий пункту 7.8 Регламенту виключити.
9) пункт 7.15 Регламенту доповнити абзацами другим – четвертим такого змісту:
«Результати виконання кожного узгодженого заходу, передбаченого постановою координаційної наради під головуванням прокурора області, доповідаються керівником самостійного структурного підрозділу прокуратури області, на який покладено організацію його виконання, заступнику прокурора області, який згідно з розподілом обов’язків відповідає за організацію роботи в управлінні нагляду у кримінальному провадженні,  упродовж п’яти робочих днів з часу надходження інформацій від органів, які його виконували.
У випадку неякісного чи неповного виконання заходу у цей же строк перед прокурором області порушується питання щодо продовження строку виконання відповідного узгодженого заходу.
Про продовження строку виконання заходу повідомляються керівники органів, які його виконують, протягом 3 днів з дня прийняття такого рішення».
10) пункт 7.16 Регламенту викласти у такій редакції:
«Рішення про зняття з контролю виконання постанови координаційної чи іншої спільної наради під головуванням прокурора області в цілому приймається прокурором області на підставі рапорту відповідального заступника прокурора області у строк, визначений постановою, а в інших випадках – у 15-денний строк після визначеної у постанові (рішенні) дати повідомлення іншими органами про виконання останнього заходу».
11) у пункті 7.22 Регламенту слова «відділ організаційного та правового забезпечення» замінити словами «управління нагляду у кримінальному провадженні».
12) пункт 7.22 Регламенту доповнити абзацом другим і третім такого змісту:
«Примірники постанов координаційних та рішень інших спільних нарад, спільних наказів та вказівок, документів, складених за результатами спільних виїздів, семінарських занять та інших заходів координаційного характеру у триденний строк з часу підписання передаються начальнику управління нагляду у кримінальному провадженні.
У разі підписання таких документів прокурором області, їх примірники у той же строк також передаються до відділу організаційного та правового забезпечення».
13) пункт 8.15 Регламенту доповнити абзацами третім – сьомим такого змісту:
«Заступники прокурора області у своїх резолюціях визначають виконавцями керівників тих підрозділів, які їм безпосередньо підпорядковані відповідно до розподілу обов’язків.
У разі необхідності залучення структурних підрозділів, підпорядкованих прокурору області або іншому заступнику прокурора області, про це також зазначається в резолюції.
У випадку незгоди підрозділу, який залучається, взяти участь у виконанні документу, начальник самостійного структурного підрозділу звертається з рапортом до  заступника прокурора області або прокурора області, якому підпорядкований підрозділ, що підлягає залученню.
Інші спірні питання з означених питань вирішуються прокурором області за рапортом відповідного заступника прокурора області.
У разі направлення документа для виконання до місцевих прокуратур та інших організацій за належністю на текстах законів, постанов Верховної Ради України, указів і розпоряджень Президента України, нормативних актів Кабінету Міністрів України, інших державних органів, а також в інших необхідних випадках резолюція вчиняється на окремому аркуші».
14) пункт 8.28 Регламенту доповнити абзацом другим такого змісту:
«Державний службовець зобов'язаний до звільнення з посади чи переведення на іншу посаду передати справи і довірене у зв'язку  з виконанням посадових обов'язків майно у порядку, визначеному статтею 89 Закону України «Про державну службу»
15) абзац перший пункту 10.2 після слів «погоджується відповідним заступником прокурора області» доповнити словами «та візується начальником відділу організаційного та правового забезпечення».
16) пункт 10.2 Регламенту доповнити абзацом другим такого змісту:
«Копія рапорту про позаплановий виїзд після вчинення резолюції прокурором області невідкладно передається до відділу організаційного та правового забезпечення».
 17) пункт 10.3 Регламенту виключити.
 
2. Першому заступнику та заступникам прокурора області, керівникам самостійних структурних підрозділів забезпечити вивчення вимог цього наказу та його належне виконання.
Наказ довести до відома працівників регіональної прокуратури та керівників місцевих прокуратур.
Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.
 
 
Прокурор області                                                                                                   В. Янко
 

кількість переглядів: 532