Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.12.2016

Прокуратурою Луганщини до суду направлено обвинувальний акт стосовно Сєвєродонецького міського голови

Нагадаємо, що у 2012 році вказана особа, зловживаючи своїм службовим становищем, організувала виділення бюджетних коштів на реконструкцію електромереж дошкільного навчального закладу, які не перебували у власності територіальної громади, що спричинило матеріальну шкоду на суму понад 250 тисяч гривень.

У 2013 році, з метою приховування раніше вчиненого злочину, міській голова за допомогою підлеглих осіб підробив рішення міськради про виключення означених електромереж з числа раніше переданих юридичній особі приватного права.

 

Довідково: санкція ч. 2 ст. 364 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, зі штрафом від 500 до 1000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян; санкція ч. 2 ст. 366 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 2 до 5 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, зі штрафом від 250 до 750 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

 

Прес-служба прокуратури Луганської області

кількість переглядів: 3300