Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.12.2017

Обвинувальний акт щодо незаконного видобування підземної прісної води та завдання істотної шкоди державі на суму понад 800 тис грн направлено до суду

Встановлено, що з липня 2015 року комунальне підприємство в порушення законодавства про охорону та раціональне використання водних ресурсів здійснювало видобування підземної прісної води за відсутності належним чином оформленого спеціального дозволу на користування надрами та спеціального водокористування, чим заподіяло збитки державним інтересам на суму понад 800 тис грн.

 

Довідково: санкція ч. 2 ст. 240 передбачає покарання у виді штрафу від 400 до 700 неоподаткованих мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк до 3 років, або позбавлення волі на той самий строк; санкція ч. 2 ст. 367 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 2 до 5 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років та зі штрафом від 250 до 750 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або без такого.

 

Прес-служба прокуратури Луганської області

кількість переглядів: 2013