Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.02.2018

За принципової позиції органів прокуратури Луганщини припинено незаконне користування земельною ділянкою навчального закладу площею 270 га вартістю понад 7 млн грн

Відповідно до умов договору 270 га землі вартістю більш ніж 7 млн грн передано для використання підприємству у комерційних цілях під виглядом проходження виробничого навчання та виробничої практики. Проте, вказаний договір укладено з метою приховування орендних відносин, оскільки він містить усі істотні умови договору оренди.

З метою захисту інтересів держави, заступником прокурора області до господарського суду Луганської області пред’явлено позовну заяву з вимогами визнання недійсним договору про навчально-виробничу практику, який прихований під удаваним правочином, і зобов’язання звільнити та повернути землю професійно-технічному навчальному закладу фермерським господарством.

Рішенням господарського суду Луганської області визнано недійсним договір про навчально-виробничу практику, а під час розгляду справи у суді відповідачем добровільно виконано позовну вимогу та звільнено земельну ділянку.

 

Прес-служба прокуратури Луганської області

кількість переглядів: 1905