Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.03.2018

На Луганщині розпочато спеціальне досудове розслідування стосовно так званого «заступника міністра інфраструктури і транспорту» терористичної організації «ЛНР»

Встановлено, що реалізуючи злочинний умисел, діючи за попередньою змовою разом з іншими особами, громадянин України ініціював та надав згоду на своє призначення у так зване «міністерство інфраструктури і транспорту» терористичної організації «ЛНР», попередньо обіймаючи посаду так званого «директора Луганської залізниці» псевдодержавного підприємства «ЛНР».

Перебуваючи на вказаній посаді, останній здійснює реалізацію псевдодержавної політики у сфері транспорту, порушуючи тим самим інтереси та конституційні права громадян України, які перебувають на тимчасово непідконтрольній українській владі території Луганської області.

Оскільки поплічник терористів переховується від органів слідства та суду з метою ухилення від кримінальної відповідальності на тимчасово окупованій території Луганської області, його оголошено у розшук та на підставі ухвали слідчого судді розпочато спеціальне досудове розслідування.

 

Довідково: санкція ч. 1 ст. 258-3 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 8 до 15 років з конфіскацією майна або без такої.

 

Прес-служба прокуратури Луганської області

кількість переглядів: 2148