Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.05.2018

Прокуратура Луганщини направила до суду обвинувальний акт стосовно так званого «заступника міністра внутрішніх справ» терористичної організації «ЛНР»

Досудовим розслідуванням встановлено, що громадянин України у серпні 2015 року надав згоду на призначення себе на посаду так званого «заступника міністра внутрішніх справ ЛНР» та нині виконує обов’язки посадової особи незаконно утвореного правоохоронного органу.

Своїми діями так званий «заступник міністра» завдає шкоду державним інтересам України та порушує права громадян України, які мешкають на тимчасово непідконтрольній українській владі території Луганської області.

Оскільки псевдопосадовець переховується від органів слідства та суду з метою ухилення від кримінальної відповідальності на непідконтрольній українській владі території Луганської області, стосовно останнього здійснено процедуру спеціального досудового розслідування, за результатами якої обвинувальний акт направлено до суду.

 

Довідково: санкція ч. 1 ст. 258-3 КК України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 8 до 15 років з конфіскацією майна або без такої.

 

Прес-служба прокуратури Луганської області

кількість переглядів: 2122