Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.07.2018

На Луганщині обвинувальні акти стосовно 5 суддів «ЛНР», які переховуються на тимчасово непідконтрольній території області, направлено до суду

Досудовим розслідуванням встановлено, що 2 суддів Луганського окружного адміністративного суду, суддя Брянківського міського суду, та судді Жовтневого та Слов’яносербського районних судів Луганщини з метою укріплення незаконної влади на теперішній час незаконно здійснюють правосуддя від імені самопроголошеної «ЛНР» та виносять рішення, що суперечать принципам Конституції України, та іншим законодавчим актам України, тим самим порушуючи права людей, які мешкають на тимчасово непідконтрольній території Луганської області.

Оскільки вказані особи переховуються від органів слідства та суду з метою ухилення від кримінальної відповідальності на непідконтрольній українській владі території Луганської області, їх оголошено у розшук та стосовно останніх здійснено процедуру спеціального досудового розслідування, за результатами якої обвинувальні акти направлені до суду.

 

Довідково: за вчинення злочинів, передбачених ч. 3 ст.109, ч.2 ст. 110, ч. 1 ст. 258-3 КК України особам загрожує до п’ятнадцяти років з конфіскацією майна або без такої.

 

Прес-служба прокуратури Луганської області  

кількість переглядів: 2092