Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.09.2019

Жінці, яка нанесла тілесні ушкодження кандидату в народні депутати, повідомлено про підозру та взято під варту

У ході розслідування встановлено, що у липні 2019 року, одразу після виборів народних депутатів України, мешканка міста, перебуваючи неподалік будівлі Сєвєродонецької міської ради, спостерігала за розмовою одного з кандидатів в народні депутати України по одномандатному виборчому округу № 106 у м. Сєвєродонецьку Луганської області з групою людей. Жінка, раптово підійшовши до кандидата в народні депутати та діючи умисно з хуліганських мотивів, спричинила останньому тілесні ушкодження, а саме за допомогою балончику із сльозогінним газом розбризкала сльозогінну речовину йому в обличчя, спричинивши тілесні ушкодження у вигляді хімічного опіку шкіряних покровів обличчя, лобу та очей, чим грубо порушила громадський порядок.

Після вчинення протиправних дій жінка переховувалась від органів досудового розслідування, поки її було затримано у місті Куп’янську Харківської області та доставлено до слідчого судді Сєвєродонецького міського суду Луганської області.

Наразі зловмисниці повідомлено про підозру та, за принципової позиції місцевої прокуратури, 05.09.2019 року обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів.

 

Довідково: санкція ч. 4 ст. 296 КК України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

 

Прес-служба прокуратури Луганської області (за матеріалами Сєвєродонецької місцевої прокуратури)

кількість переглядів: 1962