Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.07.2020

Мешканця Луганщини засуджено до 11 років позбавлення волі за зґвалтування малолітньої

Прокуратурою доведено, що в листопаді 2018 року у місті Лисичанську обвинувачений запропонував 12-річній незнайомій дівчинці провести її додому та пригостив плиткою шоколаду, щоб викликати у неї довіру. Після відмови дитини та спроби втекти чоловік повалив її з ніг та завдав ударів кулаками в обличчя. Погрозами та застосуванням насильства подолавши опір малолітньої, він змусив дівчинку відійти до пустиря, де зґвалтував її. Після вчинення дій сексуального характеру наказав потерпілій мовчати та погрожував вбивством.

Зазначимо, що раніше неодноразово судимий чоловік вдався до зґвалтування малолітньої через чотири місяці після звільнення з місць позбавлення волі за попередній злочин – насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом стосовно малолітньої особи. За минулим вироком суду його було засуджено до 11 років позбавлення волі.

Сторона обвинувачення надала суду беззаперечні докази вчинення особою особливо тяжкого злочину  та з метою  попередження кримінальних правопорушень наполягала на справедливому покаранні.

Прес-служба прокуратури Луганської області

кількість переглядів: 1404