Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.08.2020

На Луганщині у наркоділка правоохоронці вилучили рослини конопель та ємності з наркотичним засобом об’ємом близько 150 літрів (ФОТО)

Слідством встановлено, що чоловік вирощував рослини конопель у теплиці на присадибній ділянці, доглядав за посівами, здійснював полив та культивацію з метою доведення їх до стадії дозрівання для сушіння, виготовлення канабісу та подальшого його збуту на території регіону.

12  серпня 2020 року під час проведення обшуку за місцем проживання наркоділка правоохоронці виявили та вилучили 119 рослин конопель, три ємності по 45 л з канабісом та мішки з нарковмісними рослинами у висушеному вигляді, електронні ваги у кількості 2 шт. Вилучене направлено для проведення судової експертизи.

 

Вказану особу затримано в порядку ст. 208 КПК України. На даний час  чоловіку повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 310 КК України (незаконний посів та вирощування рослин конопель у кількості понад 50 рослин), ч. 2 ст. 307 КК України (незаконне виготовлення та зберігання наркотичних засобів з метою збуту). Вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу  у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

Довідково: за вчинення вказаних кримінальних правопорушень зловмиснику загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

 

Прес-служба прокуратури Луганської області

кількість переглядів: 1311