Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.11.2020

Питання дієвої взаємодії при виявленні та розслідуванні злочинів узгодили керівники правоохоронних органів Луганщини (ФОТО)

19 листопада 2020 року  під головуванням заступника керівника Луганської обласної прокуратури Олега Чижа проведено спільну нараду керівництва слідчого управління та оперативних підрозділів правоохоронних органів області.

Під час наради обговорювалися питання виявлення злочинів працівниками оперативних підрозділів  та їх подальше досудове розслідування слідчими Головного управління Національної поліції в Луганській області упродовж 2020 року. В окремих кримінальних провадженнях правоохоронці прийняли остаточні процесуальні рішення.

Головну увагу учасники заходу зосередили на організації дієвої взаємодії між слідчими, прокурорами та оперативними службами під час  досудового розслідування тяжких та особливо тяжких злочинів.

Заступник керівника обласної прокуратури орієнтував присутніх на активізацію виявлення та розкриття злочинів, а також швидке та всебічне розслідування злочинів, притягнення винних осіб до встановленої законом відповідальності.

За результатами наради прийняті відповідні рішення та розроблено ряд спільних заходів для підвищення ефективності роботи на вказаних напрямках.

 

Пресслужба Луганської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1281