Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.02.2023

Судитимуть чотирьох правоохоронців-зрадників

Прокурори Луганської обласної прокуратури направили до суду обвинувальні акти стосовно чотирьох поліцейських, які в умовах воєнного стану перейшли на бік ворога. Їм інкримінують державну зраду (ч. 2 ст. 111 КК України).

Встановлено, що в березні 2022 року четверо поліціянтів пішли працювати до окупаційних силових структур рф.

Поліцейський сектору логістики Сватівського районного відділу поліції ГУНП в Луганській області перейшов до «Сватівського рввс мвс лнр», помічник чергового ізолятору тимчасового тримання – до «Троїцького рввс мвс лнр», заступник начальника сектору моніторингу одного з відділів поліції та слідчий відділу поліції Старобільського РУП ГУНП в Луганській області – до «Новопсковського рввс мвс лнр».

За клопотанням прокурорів особам обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Обвинуваченим загрожує позбавлення волі на строк 15 років або довічно з конфіскацією майна.

Досудове розслідування здійснювали слідчі ТУ ДБР, розташованого у м. Краматорську за оперативного супроводу Луганського управління ДВБ Нацполіції України.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Пресслужба Луганської обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 916