Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.05.2014

Прокуратура Луганської області працює у штатному режимі – Сергій Стось

Прокуратура Луганської області продовжує працювати в штатному режимі, незважаючи на напружену ситуацію в регіоні, - про це повідомив прокурор області Сергій Стось, звертаючись до місцевих жителів.
Він зазначив, що після подій, пов’язаних із захопленням будівлі прокуратури області, в приміщенні вже відновлено телефонний зв’язок та Інтернет. Особи, які блокували роботу, пошкодили майно прокуратури на суму понад півмільйона гривень, зокрема, викрадено або зламано системні блоки комп'ютерів та інша техніка, а також знищено окремі важливі документи.
«Незважаючи на таку ситуацію, у ці дні не зірвано жодного судового засідання. Забезпечено участь прокурорів у досудовому слідстві та представництво інтересів громадян і держави в судах, виконується правозахисна функція», - додав С. Стось.
Разом з тим він пояснив, що на даний час ще існують проблеми із розглядом звернень громадян. У зв’язку з цим прокурор області звернувся до громадян, які своєчасно не отримали відповіді на звернення, надати їх повторно для забезпечення належного розгляду.
«Прийом громадян в прокуратурі області забезпечується у звичному режимі. Всі громадяни, які потребують захисту прав та свобод, мають можливість звертатися до органів прокуратури області», - підкреслив С. Стось.
Насамкінець, очільник прокуратури області зробив висновок: «Загальна обстановка у колективі робоча. Працівники прокуратури в змозі виконувати покладені на них функціональні обов’язки».

Прес-служба прокуратури Луганської області

кількість переглядів: 4006