Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.11.2017

Прокурор Луганської області представив колективу Сєвєродонецької місцевої прокуратури нового керівника

Рішенням Ради прокурорів України від 01 листопада 2017 року рекомендовано призначення переведення Михайлюка Андрія Григоровича на посаду керівника Сєвєродонецької місцевої прокуратури.

Наказом Генерального прокурора від 03 листопада 2017 року Михайлюка Андрія Григоровича призначено на посаду керівника Сєвєродонецької місцевої прокуратури.

У свою чергу наказом Генерального прокурора Григорова Сергія Віталійовича звільнено з посади керівника Сєвєродонецької місцевої та призначено на посаду керівника Луганської місцевої прокуратури № 2.

Володимир Янко побажав успіхів новопризначеним керівникам місцевих прокуратур та наголосив на необхідності неухильного дотримання конституційних прав і свобод громадян.

Довідково: Михайлюк Андрій Григорович працює в органах прокуратури з 2002 року, у грудні 2015 року за результатами відкритого конкурсу очолив Луганську місцеву прокуратуру № 2, є радником юстиції.

Відповідно до Указу Президента України в 2016 році Андрія Григоровича Михайлюка нагороджено медаллю «За працю і звитягу» за значний особистий внесок у розбудову правової держави, захист конституційних прав і свобод громадян, багаторічну сумлінну працю та високий професіоналізм. 

 

Прес-служба прокуратури Луганської області

 

кількість переглядів: 4663