Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.12.2017

Прокурор Луганської області привітав переможців студентського конкурсу (ФОТО)

До прокуратури Луганщини надійшло 11 творчих робіт. Переможцями конкурсу стали студенти Східноукраїнського національного університету імені В. Даля: Лямзєнко Валерія, Алієва Камелія та Золотар Степан.

Нагадаємо, конкурс започаткувала Генеральна прокуратура України спільно з Міністерством освіти і науки України. Конкурсантам були запропоновані 2 теми: «7 кроків до покращення роботи прокурора» та «7 кроків прокурора назустріч суспільству».

 

 

Оцінюючи студентські роботи, конкурсна комісія, до складу якої увійшли представники регіональної прокурори, вищих навчальних закладів та Департаменту освіти і науки Луганської обласної державної адміністрації, врахували креативність та можливість використання результатів робіт у практичній діяльності.

Прокурор Луганської області Володимир Янко привітав переможців: «Студентство - це майбутнє нашої країни, тому ви кожного дня повинні прагнути до нових звершень, відстоювати активну громадянську позицію. Бажаю усім вам успіхів та вітаю із прийдешніми новорічними святами».

Колектив прокуратури Луганської області приєднується до вітань та бажає натхнення майбутнім юристам!

 

 

Прес-служба прокуратури Луганської області  

кількість переглядів: 2131