Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.09.2018

Увага студентів-правників! Запрошуємо Вас взяти участь в конкурсі, який дозволить дати власну оцінку суспільно важливим подіям, виявити активну громадянську позицію щодо встановлення законності та правопорядку!

Учасникам конкурсу творчі та наукові роботи із визначеної теми необхідно надіслати на електронну адресу прокуратури Луганської області [email protected],  телефон для контактів: (06452)4-14-50. 

В супровідному листі до роботи необхідно зазначити прізвище, ім’я, по батькові, вищий навчальний заклад, курс та спеціальність, а також засоби зв’язку (контактний телефон, електронну адресу).

Термін прийому робіт:  до 17 жовтня 2018 року.

Вимоги до робіт:

-доповідь до 2 сторінок (формат: тестовий, MS Word, аркуш А4, шрифтом Times New Roman, 14 пт, з міжрядковим інтервалом 1,5);

-презентація до 12 слайдів (формат: слайди MS Power Point, сторони 3:4 або 16:9);

- публікація: вірш, брошура, буклет, візуалізація, інфографіка, відеоролік тощо (формат: із текстовим додатком, відео – до15 хвилин);

-сценарій у формі інтерактивної презентації, наприклад: судове засідання за участю прокурора, взаємодія зі ЗМІ, інтерв’ю, опитування громадян, гра тощо (формат: із текстовим супроводженням, відео – до 15 хвилин).

 

Основним критерієм оцінювання робіт є актуальність і новизна пропозицій (30 балів), можливість використання у практиці прокурора (40 балів), креативність і доступність інформації (30 балів).Максимальна кількість - 100 балів.

 

Конкурсна комісія обере  три найкращі роботи, які візьмуть участь у фіналі конкурсу в Генеральній прокуратурі.

 

Авторів найкращіх робіт буде запрошено до регіональної прокуратури для зустрічі з її очільником та нагородження.

 

Визначення переможців конкурсу відбудеться 1 грудня 2018 року. Найкращі конкурсні роботи опублікують у щомісячному відомчому виданні «Вісник прокуратури».

 

Прес-служба прокуратури Луганської області

 

кількість переглядів: 2029